ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!                  ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!                 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!                ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!                 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!                ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!

Αλλαγές/επιστροφές


 Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν και διαπιστώσατε ότι δεν είναι της αρεσκείας σας ή παρουσιάστηκε κάποιο ελάττωμα, δικαιούστε να προχωρήσετε στην αντικατάστασή του με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας καταβάλλοντας στον κούριερ τη διαφορά του. Σε αυτήν την περίπτωση η  αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΜΙΑ ΦΟΡΑ  και πρέπει να γίνει εντός 14 ΗΜΕΡΩΝ.
 
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 2310 263-153 σε ώρες εργασίας,ώστε να  στείλουμε κούριερ στον χώρο σας για να παραλάβει το δέμα σας στην αρχική κατάσταση παραλαβής του (αφόρετο) και να παραδώσει ταυτόχρονα (χέρι-χέρι) το νέο σας ζευγάρι.
 
Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω, χρειαστείτε αλλαγή για δεύτερη φορά, τα έξοδα αλλαγής ανέρχονται στα 5€
 
Οι τιμές των προϊόντων που βρίσκονται στο φυσικό μας κατάστημα, ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 
 
NEWSLETTER

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
σε όλη την Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ
χέρι - χέρι

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
Επικοινωνία
Footstories
Εγνατίας 18 , Θεσσαλονίκη 
Τ.Κ: 54626 , Ελλάδα
Δευ-Tετ-Σαβ: 10:00-16:00
Τρι-Πεμ-Παρ: 10:00-21:00
Τηλ.: 2310 263 153
info@footstories.gr
© 2018 - footstories.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2018 - footstories.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top